MOTOR YACHT MARINE TRADER TRAWLER M.Y. 
Home:                      www.hugohein.eu archive
Year Build 1989
Build KaoChing, Taiwan
   
Length (LOA) 13.90 meter, 46'
Bredth   4.20 meter
Draft   1.20 meter 
Displacem. 13.000 kg
Tonnage no info
Location DK, Øresund
Hull matr. GRP


Kvalitets MY tegnet af Grand Banks designer, med alt I udstyr. Båden er opbygget som en rigtig egoistbåd, hvorfor pladsen er udnyttet til at give store velindrettede luksuskabiner. Af samme grund findes der ”kun” en guest cabin med både en enkelt køje og en halvanden  persons  køje. 

  Meget velegnet til helårsbrug.   

Badeplatform i teak med bruser (varmt og koldt vand). Rustfri stål septre med teak søgelænder. Targebøjle i rustfri stål. Bovspryd med rustfri stål ankerrulle og nyt el-ankerspil. Nye kalecher og afdæknings poser på flybridge mm. Teakdæk overalt.
Båden er konstrueret med et fornuftigt ringdæk, hvor man i sikkerhed kan gå rundt på hele skibet. 
Fra agterdækket er der trin til flybridgen som er imponerende i størrelse. Her er der altid læ når man sejler, da vindspejlet (nyt i 1999) afskærmer forfra og der i siderne er monteret windbreakers. Nye hynder overalt.


I salonen findes to skydedøre med adgang til dækket på hhv. Styrbord og bagbord side. Salonene er meget rummelig og har to siddearrangementer;  i SB side  en halv cirkelformet sofagruppe med et rundt bord og i BB side to ”lænestole” med et skab i mellem.Fra salonen er også nedgangen til den usædvanligt store agterkahyt,  hvor skabspladsen er mere overdådig end  i de fleste.  Endvidere owners toilet  med wc og badekar.


Foran salonen  i BB side er kabyssen, hvor der findes køleskab og komfur m. 4 gasblus, samt ovn. Her er også en dobbelt stålvask med teakplader som låg,  samt varmt og koldt vand. 
Under trappen op til salonen er der adgang til motorrummet,  som er i særklasse -rummeligt, og med praktisk indretning.  Båden er usædvanlig støjsvag.  Leveret til Norsk professionel ejer i August 1989. Til forkahytten er der eget bad med brus, som tillige er skibets normale gæstetoilet.  


 ENGINE ROOM Etc

 
2 x 200 HK - Volvo TAMD 41 A, 
 Diesel 1,700 liter, Ferskvand 760 liter, Septictank 280 liter. March fart 12 knob, Top fart ca. 18 knob.

Sleipner bovpropel med betjening ved styrepult og på FB. El ankerspil med betjening ved spil samt ved styrepult og på FB - Morse Betjeningsgreb med gas og gear i salon og på FB. - 3 stk. El vinduesviskere - Kompressor horn - 220v landtilslutning - 200v inverter - 2 batteri ladere - Stort elpanel opdelt efter voltage - 4stk. 180A marina batterier - 100 liter  varmtvandsbeholder - Div. Elektriske og manuelle lænsepumper - Mange messinglamper til både 12v og 220v
Ildslukkere
- Gas sikkerhedsudstyr - Direkte adgang til motorrum fra pantry.

Indretningsplan: Sofa i salon i SB side er U-formet og der er to lænestole i BB side adskilt af lille skab.

 Flybridgen er mere end 20 m2 stor og der er nem og sikker adgang via agterdækket og ruffet over owners cabin.


 NAVIGATION EQUIPMENT ETC.

Raytheon 24” Dagslysradar - Raytheon 700 combi dybde og log - Nexus log på FB - Nexus  Ekkolod på FB  - Nexus GPS repeter på FB - GPS med kortplotter - Robertson AP 200 Autopilot med fjernbetjening til FB - Samtlige danske søkort på CD til PC plotter sant navigationssoftware. Endvidere mange danske Søkort.


Skrog: 

Glasfiber, håndoplagt med tunge langsgående forstærkninger.  Alle søventiler i bronze.

Dæk & overbygning
Superopbyning 
i glasfiber  med isolerende  balsa/divinycell core.  Planke-teakdæk på dæk og flybridge.

Vinduesrammer: 
Aluminium og teak, sikkerhedsglas overalt. Tonede sideruder sikrer privatlivet.

 
 

   Marine Trader 46' Trawler FB M.Y.

www design: In'Site Unlimited"